Vijftal vast voor poging inbraak school, dankzij getuigen

Dankzij twee alerte getuigen heeft de politie vanacht vijf personen aangehouden, die probeerden in te breken in een school in Leiderdorp. De getuigen belden direct de politie toen zij rond 3.30 uur zagen hoe vijf personen uit een auto stapten en richting een school aan de Muzenlaan liepen. Eén van hen had een ijzeren staaf bij zich. Na een tijdje zagen ze het vijftal weer naar de auto rennen en met hoge snelheid richting de Heinsiuslaan rijden. Ze gaven het kenteken door aan de politie, die de auto op de Vronkenlaan spotte en hem uiteindelijk op de Sumatrastraat in Leiden liet stoppen. Het vijftal is aangehouden. In hun wagen lag een breekijzer. De zaak wordt verder onderzocht.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×