Twee Hagenaren aangehouden na woninginbraak

Afgelopen vrijdagavond, rond 22.15 uur, ontving de politie een melding over een woninginbraak aan de Heemraadlaan. De bewoners van het betreffende huis kwamen die avond thuis en troffen twee inbrekers aan. Na een worsteling gingen beide mannen ervandoor en werd de politie gewaarschuwd. Op de Van der Marckstraat troffen agenten twee Hagenaren van 18 en 19 jaar aan, die min of meer voldeden aan het signalement. Zij konden geen reden geven, waarom ze samen in deze buurt waren en werden aangehouden. Diezelfde avond werd er nog melding gedaan van een woninginbraak aan de Van Poelgeestlaan. De politie onderzoekt of de twee verdachten hier ook iets mee te maken hebben en/of met andere inbraken.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×