Foto: PR.

Humoristische en leerzame lezing Friederike de Raat

Naar aanleiding van haar boek “Hoe bereidt je een paard?” houdt Friederike de Raat een lezing bij boekhandel De Kler. Het boek geeft op humoristische wijze weer hoe mensen te pas en te onpas met leestekens strooien, waardoor grappige, vreselijke en onverwachte effecten ontstaan in de betekenis van een zin. Ook het ‘managersjargon’, hoofdletters en kleine letters, hen en hun, neemt de schrijfster luchtig onder de loep. De Raat was drie jaar lang hoofd van de eindredactie van NRC Handelsblad en nrc.next en kwam in die tijd taalfouten in alle soorten en maten tegen.

De lezing vindt plaats op donderdag 26 april en begint om 19.30 uur.
Reserveren kan via 071-5120885 of leiden@dekler.nl  

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×