Leiderdorpse Volksuniversiteit en Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp slaan handen ineen

De Leiderdorpse Volksuniversiteit (LVU) en de Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp (MOL) gaan samenwerken. Zij hopen zo hun aanbod voor de Leiderdorpers te versterken en interessante nieuwe projecten te kunnen opzetten. Het eerste resultaat van deze samenwerking is een cursus `Onvoltooide meesterwerken’, die in mei zal worden gegeven. Tijdens vier woensdagavonden zal Bert den Hertog (organist, orgel- en pianodocent van MOL) aandacht geven aan onvoltooide werken van grote componisten als Bach, Mozart, Schubert en Mahler.

Na deze eerste cursus, zullen veel gezamenlijke cursussen volgen. Meer informatie staat op www.muziekonderwijs-leiderdorp.nl  en www.leiderdorpse-volksuniversiteit.nl

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×