Sportieve middag voor mensen met lichamelijke handicap

Aanstaande zaterdag organiseren Zonnebloem-LinQ Duin-Bollen- en Vlietstreek een sportieve middag voor mensen met een lichamelijke beperking in het Rijnlands Revalidatie Centrum. Duco Bauwens, bekend van het TV programma ‘Nederland in beweging’, zal de middag beginnen met een van zijn beroemde ‘work outs’. Na een inspirerende lezing en een demonstratie van rolstoelbasketballers kunnen de deelnemers zelf in een sportrolstoel plaatsnemen en een spannend spelletje spelen. Samen met BS Leiden is de organisatie op zoek naar basketbaltalent. Wie tussen de 18 en 50 jaar oud is en een lichamelijke beperking heeft, kan zich opgeven via: Tineke Visser 0252-524027 of per email naar: wally_tineke@snelnet.net

Aan de middag, die om 13.00 uur begint, zijn geen kosten verbonden. 

RRC, Wassenaarseweg 501, Leiden. Meer info: www.rrc.nl

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×