Historische Vereniging Oud Leiden op zoek naar publicaties voor Oud Leiden Prijs

Ook dit jaar organiseert de Historische Vereniging Oud Leiden de Oud Leiden-prijsvraag. Deze tweejaarlijkse prijs is bestemd voor een publicatie die een nieuw licht kan werpen op één of meer aspecten van de geschiedenis van Leiden en/of Rijnland, in de ruimste zin van het woord. Zowel publicaties op het gebied van de verhalende geschiedenis, als op dat van cultuur, kunst, recht, maatschappij, politiek, belasting, biografie enz. zijn welkom, mits ze verschenen in 2010 of 2011, of niet gepubliceerd zijn. Een bijdrage mag uit maximaal 10.000 woorden bestaan. De schrijver van het winnende artikel, wordt beloond met een oorkonde en € 1000,-. Bijdragen, voorzien van naam en adres, kunnen in drievoud worden gestuurd aan: jury Oud Leiden Prijs, p/a Plantsoen 51, 2311 KJ Leiden.

De inzendtermijn sluit op 1 augustus.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×