Rondneuzen bij hoogheemraadschap van Rijnland

Op zaterdag 12 mei kunnen belangstellenden rondneuzen bij het hoogheemraadschap van Rijnland. Tussen 12.00 en 16.00 uur kan jong en oud kosteloos een kijkje nemen achter de schermen van onder andere het boezemgemaal van Katwijk, Molenviergang Aarlanderveen en de afvalwaterzuivering in Leiden Noord. Medewerkers van Rijnland vertellen over hun werk en geven rondleidingen. Kinderen kunnen meedoen aan een quiz en zo een diploma verdienen. Ook kunnen zij als Droppie Water op de foto. Voorafgaand aan de open dag is er een kleurwedstrijd uitgeschreven waar leuke prijzen aan verbonden zijn. Volwassenen kunnen meedoen met een woordpuzzelwedstrijd. Meer informatie staat op www.rijnland.net/opendag.  

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×