Foto: PR.

‘Bio Science Park van Ontdekkingen’ bij RAP

Op woensdag 16 mei opent burgenmeester Lenferink de tentoonstelling ‘Bio Science Park van Ontdekkingen’ in het RAP Architectuurcentrum. De burgervader wordt bij de opening geassisteerd door Willem te Beest, vicevoorzitter College van Bestuur van de Universiteit Leiden. De tentoonstelling laat de historie en infrastructurele ontwikkeling zien in foto’s, maquettes en video’s van het Bio Science Park Leiden met een vooruitblik naar de ‘Hollandse Campus’, het masterplan van Studio Hartzema. Dit stedenbouwkundig plan is gemaakt in opdracht van Gemeente Leiden en Universiteit Leiden.

In het kader van de tentoonstelling wordt ook een tweetal lezingen gegeven: De eerste lezing vindt plaats op 23 mei en wordt gehouden door Henk Hartzema van Studio Hartzema.
Op 6 juni houdt Koen Debackere, algemeen directeur van de Katholieke Universiteit Leuven, Research & Development een lezing.
Meer info: www.rapsite.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×