ZZ Leiden komt uit tegen Den Bosch

Na een spannende wedstrijd met vooral een bloedstollende tweede helft tussen Gasterra Flames (Groningen) en EiffelTowers (Den Bosch) is de tegenstander van ZZ Leiden voor aanstaande dinsdagavond bekend. De Bosschenaren wisten de strijd vanmiddag met slechts een puntje verschil in hun voordeel te beslechten. Het werd 73-74 in een uitverkochte Martinihal en dus komt ZZ Leiden dinsdagavond om 20.00 uur uit tegen EiffelTowerss in de eerste wedstrijd van de best-of-seven finalereeks.

De Leidenaren spelen dinsdag thuis, de tweede wedstrijd wordt donderdag vanaf 16.00 uur in Den Bosch gespeeld. Zaterdag treffen de twee teams elkaar weer in de Vijfmeihal. Dan vanaf 20.30 uur. Sleutelstad FM is er aanstaande dinsdag sowieso bij met een live verslag in een extra uitzending van Sport071, het nieuwe sportprogramma voor de Leidse regio dat vandaag voor het eerst via Sleutelstad 93.7 FM werd uitgezonden.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×