De 43-jarige Leiderdorper wordt afgevoerd door het arrestatieteam na dreigen met een vuurwapen. (Foto: K. Jongen / District 16 )

Arrestatieteam overmeestert gewapende man

Zaterdagmiddag rond half vijf is door de politie in samenwerking met een arrestatieteam een verwarde man aangehouden op de Oosterschans in Leiderdorp. Een 43-jarige man uit Leiderdorp had rond half drie de politie gebeld met de mededeling dat hij zichzelf of anderen iets wilde aandoen. Naast de politie werden ook een arrestatieteam en een onderhandelaar ingeschakeld. Omdat de man mogelijk gewapend was heeft de politie rondom de woning een groot gebied afgezet.

Uiteindelijk is de man om half vijf aangehouden door het arrestatieteam en afgevoerd naar het politiebureau. De man bleek inderdaad vuurwapens in zijn bezit te hebben. De recherche heeft de man verhoord en gaat op zoek naar de herkomst van de wapens.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×