CDA: Handen af van Zwembad de Vliet

Het CDA Leiden wil Zwembad de Vliet koste wat kost open houden. Dat zei CDA-fractievoorzitter Patrick Meijer gisteren in een uitzending van Nieuws071 op Sleutelstad FM: “Er gaan elke zomer 80.000 mensen naar het enige Leidse buitenbad dus Handen af van zwembad de Vliet”. Meijer reageerde in de uitzending op de financiële plannen die het college voor de komende jaren heeft opgesteld.

Jeroen Driessen en Chris de waard in gesprek met de fractievoorzitters van het CDA en Partij voor de Dieren in Leiden.

Een ander punt waar het CDA helemaal niets in ziet is de drie miljoen extra die het college wil steken in het wegwerken van achterstallig onderhoud aan (water)wegen en bruggen. meijer: “Er is nu al drie miljoen minder uitgegeven dan gepland, dus laat het college eerst maar eens met een helder voorstel komen, anders ligt er straks zes miljoen waar geen plan voor is.” Ook wil het CDA persé geen bypass door de Oostvlietpolder: “Daarmee doorbreek je de verbinding tussen Park Cronesteijn en de polder”.

Ook Dick de Vos van de Partij voor de Dieren schoof aan om zijn visie op de collegeplannen te geven. De Vos: “Het zijn eigenlijk voornamelijk dieptepunten. De hele welzijnsportefeuille van SP-wethouder Roos van Gelderen is geplunderd. Al het geld gaat naar asfalt en de leuke dingen voor mensen verdwijnen”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×