Veel te beleven in ‘tropische’ Sleutelstad

Gisteren gonsde de Sleutelstad van muziek, mode en cultuur. De Big Band van het Amsterdams Conservatorium leidde het CuMLaude festival in, Summerjazz maakte varende muzikale reclame en in het stadshart vond de afsluiting plaats van het ‘Fashion Event Leiden’ met diverse optredens en modeshows. Ook werd gisteren de ‘Nacht van de Fooi’ gehouden met onder andere een ‘mannenveiling’ in Odessa en allerlei optredens van veelbelovende jonge bandjes op de Beestenmarkt, afgesloten door een swingende afterparty in InCasa. De opbrengst gaat naar ontwikkelingsprojecten. Voor wie de stad boven het strand verkoos was er gisteren veel te zien en te beleven in een ‘tropische’ binnenstad met afgeladen terrassen en een ware file van boten en bootjes. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×