Intieme concerten en Japanse cultuur

Afgelopen weekend vond de vierde editie van de Cum Laude Concerten in de Leidse hofjes weer plaats. In elk hofje werden gemiddeld zo’n drie concerten per dag gehouden, waarbij bezoekers in de schaduw van de gezellige binnentuinen konden genieten van muziek, ten gehore gebracht door Cum Laude afgestudeerde studenten aan het Conservatorium in Den Haag en Amsterdam.
Op het Rapenburg konden bezoekers Japan ontdekken tijdens de traditionele Japanmarkt. Meer dan veertig kraampjes stonden opgesteld met lekkere hapjes en drankjes en het publiek kon kennismaken met Japanse verenigingen, antiek, kunst, muziek en lifestyle. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×