Politievrijwilligers aan het werk tijdens een verkeerscontrole, foto: PR.

Informatieavond voor politievrijwilligers

Op woensdag 6 juni organiseert de Politie Hollands Midden een informatieavond voor politievrijwilligers. Het team is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die gedurende een jaar lang gemiddeld een keer per week in de avonduren worden opgeleid. Tijdens de opleiding komen wetgeving, aanhoudingstechnieken, zelfverdediging en EHBO aan bod. Theorie en praktijk worden afgewisseld. De politievrijwilligers worden ingezet bij speciale activiteiten en verkeerscontroles en dragen bij aan de veiligheid op straat.
De informatieavond wordt gehouden in het oude politiebureau in Leiderdorp aan de Hoogmadeseweg 72, van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×