Agressieve dief achtervolgt slachtoffer

Een 27-jarige Leidenaar werd in de nacht van afgelopen dinsdag op woensdag rond 03.00 uur aangehouden voor diefstal met geweld. Hij was kort daarvoor met zijn auto op de auto van een 34-jarige plaatsgenoot geknald en toen deze man uitstapte probeerde de 27-jarige met veel fysiek geweld de tas van zijn slachtoffer af te pakken. Dit incident vond plaats op de Hooigracht bij het afslaan naar de Ingenieur Driessenstraat. De 34-jarige reed daarna direct door naar het politiebureau om aangifte te doen, maar werd hierbij achtervolgd door de agressieveling, die opnieuw de achterkant van zijn auto ramde. De politie was inmiddels gewaarschuwd en hield beide auto’s aan ter hoogte van de Kooilaan. Er wordt een onderzoek ingesteld en de politie verzoekt mogelijke getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×