Beatles beurs Beat-Meet voor 27e keer in Leiden

Fans van de Beatles kunnen op zondag 24 juni hun hart ophalen. In het Best Western City Hotel aan Lange Mare 43, vindt dan voor de 27e keer de verzamelaarsbeurs Beat-Meet plaats. Op deze Beatles beurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars rondneuzen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er worden standhouders uit Engeland, Duitsland, Belgie, Japan en Nederland verwacht. Daarnaast zijn er stands van de Beatles en Paul McCartney fanclubs. Ook aanwezig is Ed Dieckmann, de schrijver van het boek “Beatles-Made in Holland” (een uit 2 delen bestaand compleet overzicht van de in Nederland gemaakte Beatles en solo platen). Deze boeken zijn op de beurs te koop en worden op verzoek door de schrijver gesigneerd. Bezoekers kunnen ook Beatles platen of souveniers mee nemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

BEAT-MEET 2012″ duurt van 11.00 tot 16.00 uur en de entreeprijs is €4.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×