Straatspeeldag veiligheid aan het Kooiplein

Woensdag 13 juni organiseren Leiden Buitengewoon Veilig en Libertas Leiden een straatspeeldag voor jong en oud met als thema veiligheid. In de brede zin van het woord. Veilig spelen, wonen, internetten, fietsen en veilig met je scootmobiel door de wijk. Van 13.00 tot 16.30 uur is iedereen welkom op het Kooiplein en in buurtcentrum ’t Spoortje aan de Bernhardkade.

Op het Kooiplein kunnen kinderen komen knutselen en is er een behendigheidsparcours uitgezet voor scootmobiels. Ook kun je je fiets laten controleren op veiligheid. Woningbouwverenigingen, politie en brandweer geven informatie en praktische tips over veiligheid in en om het huis. De GGD geeft voorlichting over veilig vrijen en Brijder over alcohol en drugs.

Jaap van Sandijk in gesprek met Anja van Denzen over de Straatspeeldag (Liveuitzending Nieuws071).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×