Wethouder De Wit bij het Groene IdeeCafé

Op maandag 18 juni kunnen bezoekers van het Groene IdeeCafé in gesprek met wethouder Frank de Wit. De wethouder praat de aanwezigen bij over nieuwe projecten en plannen van de gemeente Leiden, zoals de plannen voor groen in de  Boterhuispolder en het Singelpark. De gemeente wil de Kinderboerderij in de Merenwijk omvormen tot een Duurzaamheidscentrum. De wethouder wil graag van de aanwezigen weten welke functies het duurzaamheidscentrum volgens hen moet hebben en welke activiteiten er plaats moeten vinden. Ook kunnen de bezoekers van het IdeeCafé de wethouder vragen stellen over andere onderwerpen, bijvoorbeeld over de lokale duurzaamheidsagenda. Het Café begint maandag om 20.00 uur en vindt plaats in Scheltema. Aanmelden kan via ideecafe@ideewinkel.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×