Een officieel moment gistermiddag tijdens de presentatie van Leiden Culinair bij de horeca-opleiding van het ROC in Leiderdorp. Voorzitter Rob van Marwijk tekent een sponsorovereenkomst met Mark Elkerbout van SCC dat heeftsponsor is geworden van het culinaire festival. (Foto's: Emile van Aelst).

Twintig deelnemende restaurants op Leiden Culinair

Nog een week en dan wordt het echt zomer in Leiden. Dan beginnen namelijk de Lakenfeesten en Leiden Culinair. Op de Garenmarkt wordt vanaf aanstaande maandag druk gewerkt om het plein in gereedheid te brengen voor de vier dagen durende proeverij. Dit jaar presenteren 20 restaurants er hun lekkerste en meest bijzondere gerechten.

Organisatoren Trudy Kwik, Iris Tegelaar en Pauline Blom vertelden gisteren direct na de persconferentie aan Chris de Waard hoe Leiden Culinair er dit jaar gaat uitzien.

Net als vorig jaar serveren de deelnemende restaurants hun gerechten vanuit afgifteloketten met en uniforme uitstraling. Zo kunnen de restaurateurs zich helemaal richten op hun culinaire hoogstandjes. Op het centrale plein kan iedereen aanschuiven. De bediening wordt weer verzorgd door leerlingen van het ROC Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×