Radius en BplusC organiseren zomeractiviteiten voor ouderen

In de maanden juli en augustus organiseert Radius Welzijn in samenwerking met BplusC een uitgebreid zomerprogramma met allerlei activiteiten voor ouderen. Op stapel staan bewegingsactiviteiten, culturele zaken zoals teken- en schildercursussen, maar bijvoorbeeld ook een middag waar ouderen kunnen leren om zelf online een fotoalbum samen te stellen met digitale foto’s. Met het zomerprogramma willen de organisaties aan ouderen activiteiten bieden in een periode dat veel mensen op vakantie zijn. Zo worden ook mantelzorgers ontlast.

Marianne Andrée Wiltens (Radius) en Hester van Kruijssen (BplusC) in gesprek met Chris de Waard tijdens de uitzending van het Sleutelstad nieuwsprogramma Nieuws071.

Cultuur Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×