De jongens speelden in opperste concentratie het FIFA-12-toernooi op de playstation 3, met groot scherm. (Foto: PR).

FIFA-toernooi op school doorslaand succes bij vmbo-jongens

De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat geldt ook voor het schooljaar. Om al het gezwoeg voor de laatste proefwerkweek een beetje te verzachten, organiseerde het Bonaventura een voetbaltoernooi op de playstation op de locatie Boerhaavelaan.
Alle leerlingen konden zich hiervoor inschrijven. Het waren uiteindelijk alleen jongens die de strijd met elkaar aan durfden gaan. De sfeer was ontspannen en de duels verliepen goed. Thomas Kloos ging er dankzij zijn team Manchester United met de grote kampioensbeker vandoor.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×