Mohamed Kherrazi tekent voor twee seizoenen bij in Leiden

Mohamed Kherrazi speelt in elk geval de komende twee seizoenen voor Zorg en Zekerheid Leiden basketbal. De Amsterdammer, die komende vrijdag 23 jaar wordt, speelt sinds een jaar in Leiden. Tot tevredenheid van coach Toon van Helfteren die liet weten graag verder te willen met de 2 meter lange Kherrazi.

Zondag zette Kherrazi zijn handtekening onder een contract dat hem nog twee seizoenen in Leiden houdt. In zijn eerste jaar speelde hij in 26 reguliere wedstrijden en in 13 play-offduels. In de competitie speelde hij gemiddeld 14.7 minuten (5.3 punten en 3.2 rebounds) en in het naseizoen zelfs 16.7 minuten (4.7 punten en 3.4 rebounds). Vooral toen Kherrazi moest starten door blessures van teamgenoten Kennedy en Hilliman toonde hij zijn waarde aan en maakte hij indruk bij iedereen.

Mohamed Kherrazi is vooralsnog de derde speler voor de ploeg van Zorg en Zekerheid Leiden in het seizoen 2012-2013. Het contract van Patrick Hilliman loopt nog door en Worthy de Jong tekende in de loop van het vorige seizoen voor twee jaar bij.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×