Drie mannen verdacht van vijf inbraken

Na een uitgebreid onderzoek heeft de politie drie mannen aangehouden, die verdacht worden van het plegen van vijf inbraken. Hiervan vonden er vier in Leiderdorp plaats en één in Leiden. Een 31-jarige Leidenaar wordt verdacht van een inbraak, die plaatsvond in een woning aan de Van Diepingenlaan in Leiderdorp in maart dit jaar. Hierbij werden sieraden gestolen. De tweede verdachte is een 20-jarige Hagenaar, die samen met zijn kompaan inbrak in een woning aan de Effendreef in Leiderdorp. Toen de twee door de bewoners werden verrast traden ze hardhandig op en trapte een van hen de bewoner in zijn gezicht. Twee dagen voor deze inbraak werd de 20-jarige al in Den Haag aangehouden voor poging inbraak. De sporen op het gevonden inbrekersgereedschap leidden naar nog drie inbraken in Leiderdorp. De derde in het rijtje is een 20-jarige man uit Gouda, die verdacht wordt van een woninginbraak aan de Rijnsburgerweg in Leiden. Uit deze woning werden onder meer een laptop en fotocamera’s gestolen. Via achtergelaten sporen kwam de Gouwenaar in beeld.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×