Koninklijke onderscheiding voor Johan Schoonderwoerd van drukkerij De Bink

Directeur Johan Schoonderwoerd van drukkerij De Bink is door de koningin benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Johan Schoonderwoerd viert op 1 juli zijn 30-jarig jubileum bij drukkerij De Bink.
Johan Schoonderwoerd zorgde in die 30 jaar voor grote groei van het bedrijf en de drukkerij verwierf in die jaren een uitstekende marktpositie. In 2002 kreeg De Bink de Gouden Z, een prijs van vakgenoten en in 2007 het predicaat Hofleverancier.

Johan Schoonderwoerd is sinds 1992 voorzitter van het district Den Haag van het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen. Ook was Johan Schoonderwoerd actief in de Leidse Christelijke Korfbalclub Pernix. Hij was voorzitter van de Jeugdcommissie en het bestuur, scheidsrechter en begeleider van jeugdkampen. Onder zijn leiding werd een nieuw clubgebouw gerealiseerd. Daarnaast is Johan Schoonderwoerd bestuurslid van de organisatie Sumba Care, een non-profitorganisatie die zich in Indonesiƫ inzet voor de mensen op het eiland Sumba. Hij was nauw betrokken bij de bouw van het kindertehuis Hammu Pangia aldaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×