Bijzondere wisselwerking tussen Diana Lepelaar & Liesbeth Brouwer

In het kader van de Leidse Cultuurweken exposeren Diana Lepelaar & Liesbeth Brouwer hun werk bij Galerie Diana Lepelaar in kunstcentrum Haagweg4. Lepelaar en Brouwer zijn goed op elkaar ingespeeld en werkten al meerdere keren samen in allerlei kunstprojecten. De aardse landschappen van Lepelaar sluiten mooi aan op het werk van Brouwer, die in gemengde technieken ‘de vrouw’ centraal stelt. Beiden maken gelaagd werk met boeiende effecten, die elkaar versterken. Het werk is te zien tijdens weekenden of op afspraak gedurende de maand juli en de opening vindt volgende week vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur plaats.
Meer info en openingstijden: www.galeriedianalepelaar.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×