Finale Tuinenwedstrijd bij Intratuin

Bij de Intratuin in Voorschoten zal het aanstaande zaterdag extra druk worden in verband met de finale van de Tuinenwedstrijd, georganiseerd door de Sleutels. Huurders van de Sleutels hopen een mooie prijs in de wacht te slepen met hun tuin of balkon. Er werden 10 tuinen/balkons per wijk geselecteerd, die vervolgens door de wijkjury’s werden bezocht. Hieruit werden drie prijswinnaars per wijk gekozen en de Sleutels heeft huurders in zeven Leidse wijken, dus worden er 21 prijzen uitgereikt. Daar bovenop is er nog een hoofdprijs én een prijs voor het leukste ingezonden filmpje. Het wordt dus een waar prijzenfestival in de Intratuin, aanvang 11.00 uur. Jaco Griffioen, eigenaar van Intratuin Voorschoten en Marianne den Hartog, manager Wonen van de Sleutels, reiken de prijzen uit.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×