Met een grote 'plop' werd Leiden Culinair 2012 gisteren geopend. (Foto: Bram van Ham, fotoreportage Emile van Aelst).

Leiden Culinair feestelijk geopend met grote 'plop'

Gistermiddag is Leiden Culinair op de Garenmarkt van start gegaan. Voor de officiële opening deelde sponsor Grolsch beugelflessen uit, waarna het culinaire evenement werd geopend met een grote plop. Net als in de EK-commercial. Aan Leiden Culinair doen dit jaar 20 restaurants mee. Samen serveren ze 120 verschillende gerechten. Een record. Net als vorig jaar wordt er ook nu weer gewerkt met uitgifteloketten en een centraal plein waar ook grotere groepen makkelijk een plekje kunnen vinden.

Chris de Waard ging naar de opening en maakte voor Sleutelstad 93.7 FM bovenstaande reportage.

Leiden Culinair duurt tot en met aanstaande zondag. Vandaag gaat het plein open om 16.00 uur, morgen om 14.00 uur en op de laatste dag kan iedereen tussen 13.00 uur en 20.30 uur terecht op de Garenmarkt. Naast hapjes en drankjes is er ook een uitgebreid muziekprogramma. Alle informatie staat op www.leidenculinair.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×