Skodarijder pikt mobieltje na verkeersconflict

Een 34-jarige vrouw uit Voorhout verzuimde voorrang te geven, toen zij afgelopen zaterdag rond 10.45 uur met haar auto over de Herenstraat in Voorhout reed. Een automobilist in een grote zwarte Skoda schoot dat zwaar in het verkeerde keelgat en zette de achtervolging in. Toen hij op een gegeven ogenblik uitstapte en op de vrouw af kwam lopen, deed zij snel het portier op slot uit angst voor de agressieveling. De man bleef de vrouw volgen, terwijl hij ondertussen heftige handgebaren maakte. Even na 11.00 uur stonden beide auto’s naast elkaar op de Klinkenberg in Warmond, beiden voorgesorteerd in een andere richting. Een gevoel van opluchting was van korte duur, want weer stapte de man uit, opende deze keer het portier aan de bijrijderskant en griste de telefoon van de vrouw weg. Daarna reed hij weg.

De politie wil graag in contact komen met getuigen, die informatie hebben, of de man herkennen aan de hand van het signalement: een blanke man tussen 30 en 40 jaar oud, ongeveer 1.85 meter lang,normaal postuur en donker stekeltjeshaar. De man was gekleed in een roze overhemd, een spijkerbroek en donkere leren schoenen. Naast hem in de grote, zwarte Skoda zat een blonde vrouw. Men kan bellen naar: 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×