Foto: Carolina D'Andrea.

Schateiland Boerhaave: Doe-Expo voor kinderen

In de zomervakantie is gloednieuwe doe-tentoonstelling Schateiland Boerhaave te bezoeken. Stap 300 jaar terug de tijd in en ga mee op een spannende expeditie. Maak kennis met de scheepsarts, vaar mee op het schip en beland op een onbekend eiland waar je vreemde dieren en planten vindt. Speciaal bij deze interactieve tentoonstelling voor kinderen van 8-12 jaar zijn er leuke workshops. Zo kan je je eigen telescoop, insectendoos of een eng zeemonster maken. Vanmiddag is de aftrap voor een paar honderd kinderen die zich vooraf hebben opgegeven. Aanstaande zaterdag gaat het schateiland voor iedereen open.

Rosalie Blom van Museum Boerhaave is gesprek met Sleutelstad-presentator Jaap van Sandijk over het schateiland.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×