Terpstra (rechts) en Labrujère nemen vandaag afscheid van de Leidse raad. Die laatste doet dat met een afscheidsvideo waarin hij zijn toekomstplannen wil ontvouwen. Labrujère wil zich na zijn raadslidmaatschap als 'vrije jongen' gaan inzetten voor de stad. Hij heeft zich alvast aangemeld bij Stadslab Leiden. (Archieffoto: Chris de Waard).

Laatste raad voor Labrujère en Terpstra

Vandaag nemen de raadsleden Peter Labrujère (Stadspartij Leiden Ontzet) en Guido Terpstra (ChristenUnie) afscheid van de Leidse politiek tijdens de laatste gemeenteraadsvergadering voor het zomerreces. De twee verlaten de Leidse gemeenteraad tussentijds. Na de zomer worden ze opgevolgd door respectievelijk Joost van Breukelen en Mart Keuning. Van Breukelen was eerder duo-raadslid voor de SLO en stapte eind 2010 op na onenigheid met oprichter Jan Boer. Keuning is al geruime tijd duo-raadslid voor zijn partij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×