Foto: PR.

Open Imkerijdag in Polderpark Cronesteyn

Op 14 en 15 juli wordt de nationale Open Imkerijdag gehouden, ook in de bijenstal in Polderpark Cronesteyn. Tijdens de open dagen kunnen bezoekers van alles te weten komen over bijen, bijenhouden, honing, bestuiving en over de in Nederland optredende bijensterfte. Er worden diverse demonstraties gegeven. De ‘stal’ wordt beheerd door de Imkervereniging Leiden en omstreken. Wie nog meer wil leren kan zich aanmelden voor een kennismakingsles, die op 21 juli wordt gehouden. De bijenstal ligt in het Reigersbos, tussen de camping Stochumhoeve en het theehuis aan het Polderpad en is open op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zondag van 14.00 tot 16.00 uur.
Meer informatie is op te vragen via: Leidsebijen@live.nl  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×