Spetterende Werfpop in modderig Leidse Hout

De rubberlaarzen, regenponcho’s, dekzeilen en vuilniszakken waren wel nodig bij de start van Werfpop 2012 in de Leidse Hout. Na een heuse wolkbreuk klaarde het weer iets na 14.00 uur op en kwam de zon zelfs tevoorschijn. Helemaal droog bleef het niet, maar dat mocht de pret niet drukken. Na de wat aarzelende start werd het steeds drukker en genoten de toeschouwers onder andere van ‘The Apollo Project’ en ‘Long Conversations’. Er werd flink geswingd en mee gestampt in de gigantische modderpoel voor de verschillende podia. Deze 31e editie van Werfpop werd afgesloten met een optreden van Sepultura, de vervanging voor Pennywise, die af moest zeggen om gezondheidsreden. Ook de kleine muziekliefhebbers genoten van de workshops, knutselen in de tent en vooral natuurlijk van de modder! (Foto’s: Emile van Aelst.)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×