Werfpop, een spetterende afsluiting van Cultuurweken Leiden, foto: Emile van Aelst.

Evaluatie Cultuurweken Leiden 2012

De 31e editie van Werfpop afgelopen zondag zorgde voor een knallend einde van de Cultuurweken Leiden. Ondanks het weer en het modderige terrein kwamen er maar liefst 23.000 bezoekers naar de Leidse Hout met als grote publiekstrekker de Braziliaanse metalband Sepultura. De Sleutelstad stond zes weken lang bol van cultuur met meer dan 50 verschillende projecten en festivals. De stad vormde het podium voor bijzondere theaterprojecten, dans, muziek, poëzie, spannende kunstinstallaties, unieke evenementen en diverse kinderactiviteiten. De initiatiefnemers Leiden Marketing en Cultuurfonds Leiden kijken tevreden terug op de afgelopen weken. Meer info: www.leiden.nl/cultuurweken

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×