Van der Valk Hotel sleept voor tweede maal gouden Greenkey in de wacht

Voor de tweede keer op rij heeft Van der Valk Hotel Leiden een gouden Greenkey certificaat in de wacht gesleept. Dit is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche en voor vergader- en congreslocaties, die goed presteren in maatschappelijk verantwoord ondernemen met het oog op milieu, zowel in het bedrijf en als voor de natuur in de omgeving. Na het eerste certificaat hebben de medewerkers een ‘Greenteam’ gevormd, dat het duurzaamheidsprogramma uitvoert. Hieronder vallen maatregelen, zoals het terugbrengen van afval, reductie van reinigingsmiddelen en verlaging van het energiegebruik door LED verlichting. Daarnaast krijgt het Leidse hotel binnenkort een oplaadpunt voor elektrische auto’s in samenwerking met ‘New Motion’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×