‘Opsporing verzocht’ levert ruim 30 tips op over aanrijding op Oude Singel

Afgelopen dinsdag werd in het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ ruime aandacht besteed aan het ongeval op de Oude Singel, dat op 15 juli jl plaatsvond. Hierbij werd een 50-jarige fietsster eerst door een uitstekende ladder geraakt van een passerende, kleine vrachtauto en vervolgens tegen een geparkeerde auto gekwakt. De vrouw raakte zwaar gewond in het gezicht en de veroorzaker ging ervandoor. In het televisieprogramma werden ook de verwondingen getoond; een schokkend beeld. De chauffeur van de vrachtwagen met Engels kenteken, is bekend onder verschillende namen: John Martin Conners of Connors, John, Jimmy of James Doran en de voornaam Anthony. De uitzending heeft ruim 30 tips opgeleverd, waaronder zeer bruikbare.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×