Tweede editie 'International Summer Bellydance Festival' van start

De Leids-Armeense Anusch Alawerdian organiseert voor de tweede maal een groots ‘International Summer Bellydance Festival’, dat op 24 augustus van start gaat. De vorige editie was heel succesvol, maar volgens Alawerdian “mag er nog wel een tandje bij”. De talentvolle buikdanseres, die ook internationaal vele prijzen in de wacht sleepte en al jarenlang haar eigen dansschool runt in de Sleutelstad, is druk in de weer met de organisatie van het festival. Er worden artiesten verwacht uit onder andere Rusland, Argentinië, Mexico en Brazilïë. Het programma bestaat uit diverse workshops, die gegeven worden in de Leidse Balletschool, een ‘Miss Summer Bellydance-verkiezing’, waarbij voor de deelneemsters mooie prijzen te winnen zijn, Lounge in InCasa met een Marokkaanse band en een grote Galashow in de Stadsgehoorzaal.
Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.summerbellydancefestival.com

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×