Leidenaar vindt gestolen buitenboordmotor terug op Marktplaats

Afgelopen woensdagmorgen ontdekte een 30-jarige Leidenaar tot zijn schrik dat de buitenboordmotor van zijn boot die in de Haarlemmertrekvaart lag, verdwenen was. Hij besloot te kijken of de motor op internet te koop werd aangeboden en dat bleek inderdaad het geval. Hij sprak diezelfde dag nog af met de verkopers, twee Leiderdorpers van 29 en 52 jaar. Zij hadden de motor neergezet in een garagebox in Oegstgeest. De eigenaar bekeek zijn eigendom daar en ging daarna met een smoesje weg. Hij reed direct naar het politiebureau en deed daar zijn verhaal. De politie nam vervolgens zijn motor in beslag en hield de twee Leiderdorpers aan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×