Tijdens het Verrassend Winkelweekend in Leiden zijn er onder andere modeshows te zien. (Foto: PR).

Verrassend Winkelweekend augustus in teken van Fashion & Music

Ieder laatste weekend van de maand is het Verrassend Winkelweekend in de Leidse binnenstad. In de zes winkelgebieden: Beestenmarkt, Haarlemmerstraat, Hartje Stad, Breestraat, Pieterskwartier en de Doezastraat zijn veel winkels op beide dagen open. Het winkelend publiek wordt er getrakteerd op aangename verrassingen. Het Verrassend Winkelweekend van augustus staat in het teken van Fashion & Music. Er zijn modeshows, live muziek in winkels en diverse acties.

Het LVC en de organisatie van Werfpop, hebben een gevarieerd muziekprogramma samengesteld met optredens van onder andere Keytown Sound, Vlijmscherp en Viviƫnne Aerts. Ook is er aandacht voor jong talent; de leerlingen van The Rockschool treden op. Het Verrassend Winkelweekend vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 augustus.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×