Provincie Zuid-Holland scoort goed bij buitenlandse gasten

Uit de meest recente cijfers van het CBS blijkt dat onze provincie goed scoort bij buitenlandse gasten. De eerste vier maanden van dit jaar laten een groei zien van 9,1% tegenover 5,3% landelijk. De groei is het sterkst vanuit Groot-Brittannië, waarvandaan grotendeels zakelijke gasten afkomstig zijn. De vakanties in ‘eigen land’ zijn nagenoeg hetzelfde gebleven in vergelijking met dezelfde periode in 2011. De buitenlandse en Nederlandse vakantiegangers gaven vorig jaar gezamenlijk 366 miljoen euro uit in Zuid-Holland, een stijging van 5% ten opzichte van 2010. Meer cijfers en tabellen zijn te vinden op: www.zhbt.nl

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×