Theatervoorstelling omgaan met dementie

Voor mantelzorgers en vrijwilligers die te maken hebben met mensen die kampen met dementie, organiseert Activite op dinsdag 4 september de theatervoorstelling `Hoe ga je om met iemand met dementie’. Tijdens deze ongeveer twee uur durende interactieve voorstelling, spelen de acteurs van het Pleegtheater verschillende scenario’s na, die vervolgens met het publiek worden besproken. De bedoeling is dat de vrijwilligers en mantelzorgers zich herkennen in de scenario’s en advies krijgen over hoe om te gaan met iemand met dementie. Daarnaast kunnen zij vragen stellen, hun eigen ervaringen delen en luisteren naar de ervaringen van anderen. Meer informatie over aanmelding, tijd en locatie van de gratis voorstelling, staat op www.vrijwilligers.activite.nl.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×