Franse sfeer in Hollandse polder

Onder het motto: ‘Provence in de Polder’ organiseert de Leidse tuinvereniging Roomburg haar jaarlijkse tentoonstelling van bloemen, groenten en fruit deze keer in een mediterraan sfeertje Het evenement vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 augustus van 11.00 tot 17.00 uur in en rondom het verenigingsgebouw aan de Vlietweg 68a in Leiden. In het verenigingsgebouw zijn de zelfgekweekte producten van de tuinleden uitgestald, zoals groenten, fruit, bloemen en zelfgemaakte bloemstukken. Op het terrein is een gezellige markt met onder andere honing, kunst en tweedehands spulletjes. De hapjes en drankjes zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar en net als een potje Jeu de Boules, in Franse sfeer. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×