Ons Cafeetje blijft wellicht toch open

Dit weekeinde is Ons Cafeetje aan de Korevaarstraat van Marina Bosman open. Of het een afscheid wordt van haar klanten weet Bosman nog niet. “Ik bekijk het even van week tot week, maar ik wil het nog wel proberen. Als ik het weekeinde niet goed doorkom, heb je best kans dat ik alsnog besluit om te stoppen”, zei Bosman zojuist op Sleutelstad FM. Gesprekken met slachtofferhulp en heel veel steun van vrienden en gasten hebben haar doen besluiten om het in elk geval nog even aan te kijken.

Marina Bosman kijkt het nog even aan met Ons Cafeetje. Na een derde inbraak wilde ze stoppen, maar dat besluit stelt ze nog even uit.

Angstig is Bosman nog wel. Ze heeft extra sloten besteld en nadere afspraken gemaakt met de alarmcentrale, zodat er meteen actie wordt ondernomen, mocht het alarm weer afgaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×