Femke Dekker niet in atletencommissie IOC

Oud-roeister Femke Dekker is niet gekozen in de atletencommissie van het IOC. De Leidse liet dat vanavond via Twitter weten: “Helaas… Niet gekozen! Maar ik wil iedereen bedanken voor de steun”. Dekker was een van de 21 kandidaten voor vier posities in de commissie die de belangen van atleten behartigt binnen het Internationaal Olympisch Comité. Speerpunten in de campagne van Dekker waren het wereldwijd invoeren van dezelfde straffen bij dopinggebruik, het creëren van een nog beter topsportklimaat door meer internationaal samen te werken en meer aandacht voor ‘de tweede carrière van topsporters’ zo vertelde ze voor haar vertrek naar Londen op Sleutelstad FM.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×