‘Hamertje Tik’, kinderworkshop tijdens Hortus Festival

Aanstaande vrijdag om 15.00 uur, wordt er in het kader van het Hortus Festival een leuke workshop ‘Hamertje Tik’ gegeven voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het festival staat in het teken van instrumentenbouwer Sébastien Érard, die (postuum) zelf de workshop geeft en de kinderen leert waarom een piano klinkt, zoals die klinkt. Gewapend met satéprikkers en kurken maken de kids zelf een piano-achtig instrument en mogen ook zelf op een citer en een vleugel spelen. Meneer Érard laat horen hoe dat moet met een etude van Moscheles en zijn vrouw ontvangt de jeugdige deelnemers in haar allermooiste jurk. Meer info: www.hortusfestival.nl

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×