Gratis consulten homeopatisch arts bij VKC De Spiegeling

Vrouwen die vanwege gezondheidsklachten een homeopaat willen bezoeken maar daarvoor geen geld hebben, kunnen hiervoor vanaf 3 september terecht bij vrijwilligerscentrum VKC De spiegeling. De homeopatisch arts Rada Boskan zal vanaf dan iedere maandag tussen 10.00 en 13.00 uur een gratis spreekuur houden. De bezoeksters kunnen bij haar terecht voor een één uur durend consult, waarbij hun klachten besproken worden. aan de hand van dat gesprek bepaalt Boskan welke medicatie zij nodig hebben. Voor die medicatie vraagt ze een onkostenvergoeding. Meer informatie is verkrijgbaar via info@vkcdespiegeling.nl. Tijdens het spreekuur is kinderopvang aanwezig. Het vrijwilligerscentrum is te vinden aan Langegracht 57.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×