Galerie Cattani opent nieuw seizoen

Galerie Cattani houdt op 1 en 2 september a.s. een feestelijk openingsweekend van het nieuwe seizoen. Te zien zijn: olieverfschilderijen van Jànos Bittenbinder, wandsculpturen van Judith Braun, bronzen beelden van Frans van Straaten en Anke Birnie en exclusieve glassculpturen van Björn Ekegren. Zaterdag en zondag is men welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers die voor 13.00 uur komen en een kunstwerk willen kopen, krijgen 10% korting. Eigenares José Kroone trakteert beide dagen op een High Tea. Meer info en openingstijden: www.cattani.nl De galerie is te vinden aan Plantsoen 25, Leiden.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×