Getuigen straatroof op Schuttersveld gezocht

Vorige week maandag werd een 23-jarige man uit Wassenaar op brute wijze van zijn mobiel beroofd. Het slachtoffer wilde rond 13.15 uur al bellend oversteken op het Schuttersveld in de richting van het station. Vlak voor de Aloelaan, waar de man zijn oversteek begon, sprong er plotseling een man voor hem, die hem vastpakte en tegen de grond werkte. De overvaller griste de telefoon weg en ging ervandoor, de Aloelaan in. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen, die kunnen bellen via 0900 – 8844. Signalement man: 30 tot 40 jaar, ongeveer 1.80 m, donkere huidskleur en moedervlek op zijn rechter oor. Hij droeg die dag een beige sweater met capuchon, blauwe spijkerbroek van het merk Replay en zwarte Nike schoenen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×