Boekenmarkt bij Museum Volkenkunde, foto: archief Sleutelstad.nl

Vierde Leidse Boekenmarkt in museumtuin

Aanstaande zaterdag staat de Leidse Boekenmarkt voor de vierde keer dit jaar in de tuin van Museum Volkenkunde. Het thema deze keer is ‘Architectuur’. De kramen, die interessante lectuur over architectuur bieden zijn te herkennen aan een themavlaggetje. Professionele handelaren uit heel Nederland hebben hun weg naar de Leidse boekenmarkt gevonden en presenteren hun romans, detectives, jeugd- en kinderboeken, geschiedkundige, esoterische en volkenkundige werken. Op zaterdag 29 september vindt de laatste Boekenmarkt van dit jaar plaats met het thema: ‘Kinderboeken’.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×