Roemeen vast voor winkeldiefstal

De politie heeft gistermiddag een 31-jarige Roemeen aangehouden die scheermesjes had gestolen. Rond 15.00 uur wees een beveiligingsmedewerker twee agenten in burger op de man, die zich opvallend gedroeg in de Haarlemmerstraat. De twee agenten volgden de verdachte toen hij een drogisterij inliep en zagen dat hij scheermesjes in zijn tas stopte, waarna hij de winkel verliet zonder af te rekenen. Ze volgden de Roemeen, die zijn strooptocht wilde vervolgen in een winkel tegenover de drogisterij. Daar wilde hij zeep in zijn tas stoppen. Toen hij in de gaten kreeg dat hij gevolgd werd, verliet hij geschrokken de winkel. De agenten hebben de man op straat aangehouden wegens winkeldiefstal. In de geprepareerde tas vonden zij meerdere verpakkingen met scheermesjes.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×