Spannende muzikale strijd om finale ‘The voice of dichtbij.nl’

Gisteren, tijdens het Midzomerfeest op de Luifelbaan streden elf aanstormende talenten om een finaleplaats voor het aankomende Pleinfestival. Het zomerde niet erg tijdens de spannende muzikale strijd, maar dat mocht de pret én het enthousiasme van de deelnemers niet drukken. De organisator van het Pleinfestival, Paul Louwers, schreef in samenwerking met verschillende Leidse nieuwsmedia deze talentenjacht uit. De Sleutelstad heeft al heel wat bekende namen op muzikaal gebied voortgebracht en daar zijn er nu zeker een paar bijgekomen. Uit de 24 aangemelde kandidaten werden er elf geselecteerd. Carola Cortenbach, Randy Blommaert, Naomi Noltes en Marnie Baumer wonnen deze ronde en mogen straks samen met Wesley Klein, Glennis Grace en nog een paar klinkende namen het podium delen op de Garenmarkt op 2 september. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×